Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

κυρίως House M.D

μετά το διάλειμμα των Χριστουγέννων, άρχισε ξανά η προβολή των καινούριων επεισοδίων των ξένων σειρών που παρακολουθώ, συγκεκριμένα House και The Big Bang theory, από αρχές Δεκέμβρη νομίζω πως είχε σταματήσει το House, το τελευταίο επεισόδιο που είχα δει ήταν το Wilson και το είχα αναφέρει σε κάποιο περασμένο ποστ μου. Όπως πάντα ήταν απολαυστικό.. εκτός από το ιατρικό μυστήριο, που always είναι cool, είχε πλάκα γιατί ο House έκανε πως είναι gay για να κλέψει μια γυναίκα από τον wilson.. φαντάσου.. ο House gay.. τι ποιο αστείο; είχε και το ηθικό του δίλημμα.. ένας undercover αστυνομικός που είναι ο ασθενής του επεισοδίου προδίδει τον συνεργάτη του dealer ναρκωτικών την ώρα που έκανε μια μεγάλη συμφωνία με κάποιον αρχιdealer, o συνεργάτης του του είχε σταθεί στις δύσκολες στιγμές του, ήταν μαζί του στο νοσοκομείο και διακινδύνευσε και την συμφωνία για να τον βοηθήσει, ο αστυνομικός όμως ενώ είχε την ευκαιρία να τον βοηθήσει και να μην τον αφήσει να παγιδευτεί με τους άλλους τον άφησε να πάει, λέγοντας του πως λυπάται.. (ο φίλος του νόμιζε πως εννοούσε γιατί δεν θα είναι μαζί του αλλά εκείνος εννοούσε γιατί θα τον έπιαναν οι αστυνομικοί) στις τελευταίες σκηνές ο ασθενής αστυνομικός πεθαίνει ενώ ο συνεργάτης του που κατάλαβε τι έγινε συλλαμβάνεται, το σενάριο σε έκανε να συμπαθήσεις τον dealer και σχεδόν να τον δικαιολογήσεις οπότε το ότι πέθανε o αστυνομικός ήταν σχεδόν σαν απόδοση δικαιοσύνης. δεν θα κάνω review του επεισοδίου υπάρχουν άλλα σαιτς για αυτό πάντως ήταν ωραίο, μου είχε λείψει τόσο καιρό.
παραλίγο να χάσω το ποστ μέχρι αυτό το σημείο.. κάτι έπαθε ο υπολογιστής, έπρεπε να τον κλείσω και μπαίνοντας στο πρόχειρο για να βρώ την ανάρτηση αυτήν νόμιζα πως την έχασα.. τεσπά δεν την έχασα τελικά! (όπως βλέπετε)
σε κάτι πιο προσωπικό τώρα..
υπήρξαν σήμερα κάποιες στιγμές.. κάποια σημάδια.. από Εκείνη φυσικά.. παλιότερα θα έτρωγα μέρες και μέρες προσπαθώντας να βρω την μυστική τους σημασία ή οτιδήποτε που θα μου επέτρεπε να εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος για λίγο ακόμα.. τώρα βέβαια γνωρίζω την πραγματικότητα και πως δεν υπάρχει τίποτα από πίσω, τίποτα που να μπορεί να συντηρήσει τον έρωτά μου αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν τα σκέφτομαι κιόλας.. ακόμα και αν δεν σημαίνουν τίποτα,το συναίσθημα είναι έξω από την λογική μας και άρα πέρα από τον έλεγχο μας, οπότε δεν φταίω εγώ:Ρ τεσπα.. αυτά για απόψε:)
ΥΓ θα προσπαθήσω άλλη φορά να μην γράψω τόσα πολλά για Εκείνη, this is not a blog about Her

2 σχόλια:

  1. Νόμιζα οτι το blog είναι για να γράφεις τις δικές σου εμπειρίες. Έτσι δε θεωρείται ακατάλληλο να γράφεις γι'αυτήν.
    Εξάλλου δεν έγραψες κάτι γι'αυτήν. Για σένα ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου fgoa3! ναι δεν είναι ακατάλληλο αλλά πρέπει να βάλω ένα όριο στον εαυτό μου, το blog θέλω να το έχω όσο πιο μακρυά απο Εκείνη, να είναι δύο διαφορετικά πράγματα μέσα μου.. και ναι μπορεί να μην έγραψα για εκείνην αλλά έγραψα για μένα σε σχέση με εκείνη, οπότε είναι κάπως το ίδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή