Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

να δούμε τι θα βγει

σήμερα όπως επέστρεφα είδα πως η θερμοκρασία είχε πέσει στους 5 βαθμούς.. το blog γίνεται και μετεωρολογικό αύριο θα έχουμε το πολύ 7 βαθμούς.. ανέμους 3 μποφόρ με διεύθυνση βορειοδυτική και τα επίπεδα της υγρασίας θα είναι στο 56% ο ουρανός συννεφιασμένος φυσικά.. (πηγή.. meteo.gr) εχθές με έπιασε και πάλι η νοσταλγία για το παρελθόν, όπως διαβάσατε, πραγματικά δεν ήταν σχεδιασμένο.. άλλα πήγα να γράψω και άλλα βγήκαν.. ίσως πρέπει να το αποδεχθώ και να πω πως αυτό είναι το βασικό theme του blog, η νοσταλγία για όσα έφυγαν..

"ακούω και ξανακούω ένα όνομα γνωστό και αγαπητό και ενθυμούμαι τα περασμένα, εκείνα που δεν γυρίζουν πίσω πια"

all the things.. come back to you...

σήμερα τα πράγματα ήταν μια χαρά στην δουλειά, είχαμε δουλειά τις ώρες που έπρεπε.. και πέρασε η ώρα άνετα.. μέχρι και ευχάριστα μπορώ να πω.. σίγουρα θα λυπηθώ όταν θα φύγω από εκεί αλλά θα το ξεπεράσω:Ρ σε λίγο θα κλείσω δύο χρόνια εκεί πέρα.. πιο πολύ από ότι κάθισα σε οποιαδήποτε δουλειά. άρχισα ήδη να σκέφτομαι τι θα αφήσω πίσω μου.. την legacy μου.. το ότι ξέρω πως θα φύγω σύντομα με κάνει να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά.. (υπό το πρίσμα της αιωνιότητας όπως οι φιλόσοφοι)

σήμερα πριν πάω στην δουλειά έκανα μια βόλτα από τα μαγαζιά μήπως πετύχω τίποτα καλό λόγω εκπτώσεων.. κατέληξα στα marks and spencer, αλλά όσα μου άρεσαν είτε ήταν στα προϊόντα τους που δεν είχαν έκπτωση ή παρά την έκπτωση ήταν ακριβά.. μου έχει κολλήσει στο μυαλό ένα μπουφάν με 89 euro.. ακριβό..(για μένα) αλλά τέλειο.(επίσης για μένα:Ρ) μακάρι να το είχα βγάλει φώτο και να το ανέβαζα εδώ.. δεν το σκέφτηκα όμως τότε, ήμουν πολύ κοντά στο να αγοράσω ένα παντελόνι αλλά το μετάνιωσα και αυτό.. μόλις βρήκα την σελίδα τους και ψάχνω το μπουφάν.. αν το βρω θα το βάλω εδώ..

νομίζω πως είναι αυτό.. λίγο πιο ανοιχτόχρωμο όμως.. anw.. πολύ άσχημος αυτός ο τύπος..

κάπως έτσι πέρασε η μέρα.. γαμώτο είναι πολύ ωραίο.. πρέπει να το πάρω.. θα το φοράω και θα έχω και εγώ τα χέρια μου στις τζέπες ακριβώς έτσι..

τεσπα... θα δούμε..

σήμερα έγιναν μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια με Εκείνη, που δεν σήμαιναν τίποτα βέβαια αλλά ακόμα και έτσι χωρίς κανένα νόημα (δηλαδή όχι αυτό που θα ήθελα εγώ) ήταν ευχάριστα, γλυκά.. και πικρά συγχρόνως..

θα θελα να σ' αγγίξω ξανά.. τα μακρυά σου μαλλιά να μυρίσω..

3 σχόλια:

  1. 1. Και μόνο το όνομα του μπλογκ λέει πολλά για το περιεχόμενο... (και δεν εννοώ τη μετεωρολογία!)
    2. Να το πάρεις το μπουφάν γιατί κάνει ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ! Είπαμε να νιώσουμε λίγο χειμώνα αλλά όχι κι έτσι... Υπάρχουν και νότιοι σ'αυτή την πόλη!
    3. Είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι δουλειά κάνεις! Άμα θέλεις μου δίνεις μια ιδέα, άμα δε θες ΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. δεν κατάλαβα τι εννοείς(μου είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχτώ..)
    2. θέλω αλλά σκέφτομαι τα λέφτα... εκεί στον νότο δεν κάνει κρύο;
    3. είμαι σίγουρος πως αν αποκαλύψω που δουλεύω θα χαθεί κάθε μυστήριο.. τώρα που δεν γνωρίζεις (όπως και οι άλλοι χιλιάδες αναγνώστες) μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις.. κάτι σημαντικό.. βοηθός ενός τρελού επιστήμονα που θέλει να κυριεύσει τον κόσμο, παραχαράκτης έργων τέχνης, μίμος, μηχανικός σε πυρηνικό υποβρύχιο, η αλήθεια είναι πολύ πιο πεζή.. δουλέυω σε ένα fast food

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, στο νότο έχει πάντα καλοκαίρι και όλοι φοράνε κοντομάνικα και δε δουλεύουν ποτέ και κάνουν βόλτες όλη μέρα.
    Α, και όλες οι δουλειές πεζές είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή