Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ένα τέλος

είχα αρχίσει εδώ και ώρες να γράφω το ποστ, που σήμερα θα είχε ως θέμα του το LOST φυσικά, γιατί εχθές ήταν ένα πολύ ωραίο επεισόδιο, αλλά διάφορα έγιναν που με εμπόδισαν να το ολοκληρώσω. το έχω αποθηκευμένο εδώ μέσα και λογικά αύριο θα το αναρτήσω, για όσους ενδιαφέρονται για τις απόψεις μου περί LOST. λένε για το τέλος οτι είναι μια καινούργια αρχή, αλλά κάποιες φορές το τέλος είναι απλά το τέλος. και έτσι μου φαίνεται απόψε.. πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγες στιγμές. η ώρα είναι 2:05, σχετικά νωρίς για εμένα.. αλλά θέλω να κοιμηθώ για να μην σκέφτομαι, το ρεπό τελείωσε και αύριο έχω δουλειά αλλά μακάρι να μπορούσα να φύγω από αύριο, από εχθές.. ένα μέρος μακρυά..
αλλά και εκεί γαμώτο θα κουβαλούσα τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου. πολλές φορές έχω αναρωτηθεί τι να κάνω.. (για διαφορετικές περιπτώσεις κάθε φορά) πως να ξεχαστώ..
ξέρω πως υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα εκεί έξω, αληθινά σοβαρά πράγματα.. και εγώ κάθομαι και λέω βλακείες για τα αποτυχημένα ερωτικά μου. όλα φαίνονται όμως τραγικά τώρα.. και δυστυχώς το μόνο άτομο που μπορώ να σκεφτώ είναι ο εαυτός μου. απολογούμαι γιατί ξέρω πως είναι ηλιθιότητες, ασήμαντες βλακείες, ανοησίες, πράγματα που θα περάσουν αλλά τώρα είμαι αληθινά πεσμένος και νιώθω πως έτσι θα είμαι για πάντα. την έδιωξα μακριά μου γιατί δεν ήθελα να με διώξει πρώτο αυτή, να μην με πληγώσει.. λες και έχει διαφορά

4 σχόλια:

  1. Όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή,όσο πιο κοντά είσαι σ' ένα πρόβλημα,τόσο πιο μεγάλο το βλέπεις. Και να φύγεις,οι δρόμοι δεν είναι ποτέ μιας κατεύθυνσης, μπορούν κάλλιστα να σε γυρίσουν πίσω.Και δεν θα κολώσουν να το κάνουν,τραστ μι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να προλάβω το ποστ του λοστ :)))
    (Πέτυχες και λοστόβια εκτός όλων των άλλων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω... και δεν είχα σκοπό να το γράψω σήμερα, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αλλά τώρα θα στρωθώ στην δουλειά... ελπίζω να μην έχεις πολλές προσδοκίες γιατί είναι μια μικρή περιγραφή του επεισοδίου και όχι τίποτα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ :Ρ αν θέλεις διάβασε το ποστ Ab aeterno, έχεις δει τα επεισόδια της 6ης σαιζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή