Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

οι βροχές που ξεκίνησαν και η συννεφιά, το φθινόπωρο που ήρθε, δεν ξέρω αλλά αντί να το βλέπω σαν το ξεκίνημα μιας καινούριας εποχής, σαν το πέρασμα από το παλιό στο καινούριο το βλέπω σαν μια επιστροφή, σαν ένα πισωγύρισμα
όλα θέλω να επιστρέφουν, να πηγαίνουν στο πίσω, τίποτα καινούριο δεν μπορεί να υπάρξει και όσα καινούρια έρχονται θέλω να τα χρησιμοποιήσω για να κερδίσω κάποιες χαμένες στιγμές του παρελθόντος
πάντα τα ίδια..

7 σχόλια:

  1. Με προβληματίζεις commentator.. Αναρωτιέμαι γιατί να νιώθεις έτσι.. Θα έπρεπε να ζεις το παρόν στο έπακρο και να ονειρεύεσαι το μέλλον, το κοινό πια μέλλον με Εκείνη..
    Μήπως δεν ήταν αυτό που περίμενες? Μήπως το περίμενες πολύ καιρό και ήρθε αργά? Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι αυτό όμως.. Είναι ίσως απλά μια φάση?

    Τί είναι ακριβώς αυτό που νιώθεις? Ότι αυτό που ζεις δεν είναι αυτό που περίμενες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ιδιο ακριβως προβληματισμο, μου βγαζει και εμενα , ισως ή αναμονη ηταν η καλυτερη φαση, και τωρα που το εχεις δεν σε ικανοποιει τι να πω!Δεν ξερω, μηπως οπως ειπε και Ο Κevin δεν ειναι αυτο που περιμενες; Με ανησυχεις!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδιά.. αυτό που ζω, είναι αντικειμενικά όμορφο και εξωτερικά είναι αυτό που περίμενα, αλλά μέσα μου δεν νοιώθω όπως πίστευα πως θα νοιώθω, άσχετο και σχετικό, άρχισα να βλέπω dexter τώρα, την πρώτη season και βλέπω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην σχέση του με την Ρίτα και μπαίνω σε σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον: o Dexter είχε αυτά τα προβλήματα για διάφορους λόγους που δεν θέλω να στους αποκαλύψω εγώ,αλλά όταν τελειώσεις την πρώτη σεζόν θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γνώμη,εγώ τη λάτρεψα. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου μαζί του, αυτός είναι κατ' ανάγκη δολοφόνος!
    Δεύτερον: Σήμερα σε θυμήθηκα ακούγωντας τα "μαλαματένια λόγια" και όταν άκουσα το στίχο που λέει "και το μαράζι δίχως αφορμή",το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σ' αυτό το ποστ. Μην ψάξεις λόγους και αφορμές...Ζήσε αυτό που έχεις και εκτίμησέ το. Τα πράγματα τελειώνουν πιο γρήγορα όταν δεν τους δίνουμε την αξία που τους αρμόζει. Απλώς μια γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μόλις, τέλειωσα την πρώτη season.. (έχω ακόμα δέκα λεπτά από το τελευταίο επεισόδιο.. η ντέμπρα είναι ασφαλής και κλαίει στην αγκαλιά του Ντεξτερ) πρέπει να πω πως στην αρχή δεν μου πολυάρεσε αλλά τώρα έγινα ψιλοφαν του αγαπημένου μας serial killer:) η 2η season κατεβαίνει και από αύριο θα την βλέπω.. τι βλακεία που έχει μόνο 12 επεισόδια.. εντωμεταξύ σκέφτομαι συνεχώς το τραίλερ που έχεις βάλει για την season 5 και αναρωτιέμαι πως θα καταλήξουν τα πράγματα εκεί! όσο για τα δικά μου μαράζια δίχως αφορμή, έχεις δίκιο αλλά δεν ελέγχουμε τα πάντα και ο καθένας είναι όπως είναι, προσπαθώ να ζήσω και αν εκτιμήσω αυτό που έχω και σε έναν βαθμό το κάνω απλά είμαι και εγώ κατανάγκη ... (μια λέξη που με περιγράφει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...μας άφησες με την απορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή