Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

η δεύτερη μου ιδέα

η δεύτερη μου ιδέα, που μου ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή σχετικά με το βέλος του χρόνου, είναι απλά μερικές εικόνες, μία κούπα καφέ, ένας τοίχος που πάνω του ακουμπάει η καρέκλα του ήρωα, η αυλή μπροστά του, φθινόπωρο ή χειμώνας, τα δέντρα και τα φύλλα τους, χαρτιά γραπτά και σκέψεις
το πως δεν μπορείς να έχεις προσωπικό χρόνο όταν βρίσκεσαι σε ένα σπίτι με πολύ κόσμο
μία σημείωση που χρόνια μετά σε κάνει να γράψεις μια άλλη σημείωση, κάπως έτσι τεσπα
δεν μπορεί να βγει τίποτα από τα παραπάνω, το πολύ μια παράγραφος σε κάτι μεγαλύτερο που το θέμα του είναι ακόμα άγνωστο

χθες την νύχτα επιστρέφαμε από κάπου και ήταν και Εκείνη, και όπως περπατάμε βλέπουμε μια από εκείνες της μηχανές που βάζεις 50 λεπτά και ακουμπάς τις παλάμες σου και σου λέει πόσο ερωτευμένος είσαι και κάτι τέτοια.. (γελοίο, γελοίο, γελοίο, άι νόου..)
και μου λέει βάλε τα χέρια σου, εγώ άρχισα τις ιστορίες μου για το πως όλα αυτά είναι παιδικά.. πως δεν είμαστε 15 και κάτι τέτοια, πως αποκλείεται να πιστεύει κανείς σε όλα αυτά..
και μου λέει βάλτα πληζ για μένα και τα έβαλα και το μηχάνημα έδειξε πως είμαι full ερωτευμένος, το αποτέλεσμα συνέπεσε με την πραγματικότητα, φυσικά και δεν άλλαξα γνώμη για αυτά απλά η όλη σκηνή μου φάνηκε κάπως, το ότι Αυτή ήθελε να κάνω αυτό το τεστ



ok η μηχανή που έβαλα τα χέρια μου εγώ εχθές δεν ήτανε αυτή αλλά είναι ότι πιο κοντινό μπόρεσα να βρω στο δίκτυο

5 σχόλια:

  1. και εγώ θα ακουστώ κάπως που θα το πω αυτό αλλά ήταν κάπως όμορφα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως πολύ όμορφη εικόνα.. Σε ζηλεύω που μπορείς έστω και έτσι να μοιράζεσαι κάποιες στιγμές μαζί της.. Μακάρι να είσαι απο τους τυχερούς που θα τους πάνε όλα καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. full ερωτευμένος ε? Το γεγονός ότι το αναγνωρίζεις στον εαυτό σου σημαίνει ότι έκανες ήδη την αρχή, και ξέρεις τι είναι η αρχή!..
    Άτε και δε σου'μέιναν πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "το πως δεν μπορείς να έχεις προσωπικό χρόνο όταν βρίσκεσαι σε ένα σπίτι με πολύ κόσμο"
    Πόσο πολύ σε καταλαβαίνω.
    Όσο για το μηχάνημα, έχουν πλάκα αυτά τα χαζούλικα που συναντάς συνήθως στα χωριά της Χαλκιδικής!Την επόμενη φορά βαλ' την να το κάνει εκείνη.Που ξερεις, μπορεί να τη βγάλει επίσης ερωτευμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Κέβιν, ναι μοιράζομαι κάποιες στιγμές μαζί της αλλά όταν περνάει η ομορφιά της στιγμής και θυμάμαι την πραγματικότητα και το πως αλλιώς την έζησε αυτή και αλλιώς εγώ.. καταλαβαίνεις..
    όσο για το να είμαι από τους τυχερούς, έχω χάσει την ελπίδα μου εδώ και χρόνια..
    @σκεπτικιστή, το είχα παραδεχτεί εδώ και καιρό..
    @μαφάλντα, το είχα περάσει για λίγο και ήταν δράμα.. περίμενα να εξαφανιστούν όλοι για να μπορέσω να γράψω δυο γραμμές ή να σκεφτώ χωρίς κανέναν άλλον γύρω μου.. το τεστ θα την έβγαζε σίγουρα φουλ ερωτευμένη! αλλά μετά θα αναρωτιόμουν με ποιον :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή