Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

2014 V has come to! Year of the Boss

θα είναι καλύτερος ο νέος χρόνος μόνο και μόνο επειδή τον Μάρτιο... θα κυκλοφορήσει επιτέλους το Metal gear solid V: ground zeroes το πρώτο από τα δύο μέρη του Metal gear solid V!!!!
όπως και με το Lost είμαι εθισμένος με αυτό το παιχνίδι, από την πρώτη φορά που το έπαιξα το 1999 ή το 2000 δεν θυμάμαι δυστυχώς, κάθε φορά που τελείωνα το παιχνίδι περίμενα πως και πως να ανακοινωθεί το επόμενο.. να βγούνε trailer, να μάθουμε πληροφορίες να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για το τι μπορεί να γίνει..
κάθε φορά που βγαίνει κάποιο trailer είμαι σούπερ υπερενθουσιασμένος και με δυσκολία κρατίεμαι, αν ήμουν σκύλος θα κουνούσα την ουρά μου σαν τρελός και αν ήμουν γάτος θα χουρχούριζα ασταμάτητα :Ρ
τουλάχιστον αυτό θα με κρατήσει μέχρι να βγει και το δεύτερο μέρος ελπίζω και αυτό μέσα στο 14..
θα ήταν η τέλεια χρονιά όσον αφορά τον εθισμό μου φυσικά!
υπάρχει μια ευχή σχετικά με το παιχνίδι, που υπάρχουν πιθανότητες να βγει αληθινή..
στο προηγούμενο παιχνίδι το Peace Walker, μπορούσες να επιστρατεύεις αντίπαλους στρατιώτες και να φτιάξεις μία βάση, αυτό το στοιχείο θα συμπεριληφθεί και στο καινούριο παιχνίδι, και η ευχή μου είναι η καινούρια βάση που θα χτίσουμε στην Αφρική να είναι επιτέλους.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ο Outer Heaven.. η στρατιωτική βάση στην οποία λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού!..
πόσο συγκλονιστικό θα είναι αυτό.. ένας πλήρης κύκλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου