Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

[Distance-pain]

Fernweh
[Distance-pain]
The distress of always being in familiar surroundings – and the longing to go faraway, beyond the Alps, perhaps to the South, where no one knows our name, and the smells are different in the market place and one is woken up by the sounds of strange bells from the temples. An acknowledgement that we’ll always suspect that life is a bit ‘elsewhere’.

είδα ένα βιντεάκι στο youtube για Γερμανικές σύνθετες λέξεις και έπεσα πάνω σε αυτήν.. μου θύμισε, όπως μάλλον όλα, μια συζήτηση με Εκείνη.. πάντα θα υποψιαζόμαστε πως η ζωή είναι κάπου αλλού..

η ζωή είναι αλλού, συνήθως στις στιγμές που ζούμε αλλά εμείς απουσιάζουμε ή μπορεί το αντίστροφο να είναι πιο αληθινό, δεν ξέρω..

περπατούσα στην συνηθισμένη νυχτερινή διαδρομή μου και σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν αν βλέπαμε μαζί ένα άνιμε που μου άρεσε πολύ
 

4 σχόλια:

  1. Γερμανικές σύνθετες λέξεις: ακούγεται σαν βασανιστήριο αν κάποιος σε βάλει να τις πεις!

    (ψιτ, επειδή ήμουν εκεί που είσαι, στο υπόσχομαι, κάποτε δεν θα την σκέφτεσαι, ή θα την σκέφτεσαι και δεν θα πονάει. Αλήθεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @casper85 το ξέρω πως θα έρθει κάποτε αυτή η στιγμή ;) δεν αμφιβάλλω.. αλλά μέχρι τότε τι άλλο μπορώ να κάνω από το να λέω ιστορίες ανώνυμα σε ένα μπλογκ..;

    άσχετο αλλά καθώς έγραφα το "όνομά" σου σκέφτηκα πως άνετα θα ήταν ένα nick στην εποχή του irc :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και οι ανώνυμες ιστορίες καλές είναι, βοηθούνε :)

    Δεν μπήκα ποτέ irc, και γενικά η ιδέα του τσατ με αγνώστους δεν μου ήταν ποτέ συμπαθής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή