Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

creep

ήρθε μία κοπέλα σήμερα στο μαγαζί και σου έμοιαζε, τα φωτεινά σου μάτια.. την κοιτούσα, σαν να κοιτούσα εσένα και σχεδόν μου έκανε εντύπωση πως δεν ήσουν εσύ, το παθαίνω κάποιες φορές, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, να αποδίδω ιδιότητες σε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή μέσα μου για κάποιο λόγω τους έχω συνδέσει με κάποιους άλλους, γιατί βρήκα πως κάτι έχουν κοινό για εμένα
δεν ήμουν creepy, τουλάχιστον έτσι πιστεύω :P
σήμερα τελείωσα σχετικά νωρίς και ήθελα να κατέβω προς Αριστοτέλους να πάρω ένα βιβλίο κόμικ αλλά όταν ήρθε η ώρα να φύγω από την δουλειά, τελικά επέλεξα να πάω στο σπίτι, έπεισα τον εαυτό μου οτι δεν θα είχα αρκετή ώρα μέχρι να κλείσουν τα μαγαζιά, να πάω.. να ψάξω με την ησυχία μου..

4 σχόλια:

  1. Γεια σου!
    Καιρό έχω να περάσω από δω.
    να πω την αλήθεια το κάνω λίγο συνειδητά, γιατί στεναχωριέμαι...
    Δε σε ξέρω αλλά θέλω να είσαι καλά, θέλω να ελαφρύνεις λίγο την ψυχή σου και κάθε φορά που βλέπω πως γράφεις για εκείνη στεναχωριέμαι.
    Σόρρυ ίσως είμαι out of line.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα γεια:) και εγώ έχω καιρό να γράψω.. μην ανησυχείς, μια χαρά είμαι! δεν είμαι τόσο κολλημένος όσο ίσως δείχνουν τα γραπτά μου, τα συναισθήματα μου δεν είναι όπως τότε, υπάρχει μεγάλη απόσταση.. απλά κάποιες φορές μου λείπει το συναίσθημα (όχι απαραίτηρα εκείνη) και επειδή εκείνη ήταν η τελευταία για την οποία είχα νιώσει κάτι, "αναγκαστικά" γράφω, απευθύνομαι σε εκείνη..(πόσες φορές μπορεί να γράψει κανείς εκείνη;;;) πωπω έπρεπε να το κάνω ποστ αυτό :P (ίσως το κάνω...)

      Διαγραφή
  2. Αυτό που περιγράφεις: Ιστορία της ζωής μου. Το παθαίνω υπεβολικά συχνά. Μια μέρα κομμάτια από τη δουλειά περπατούσα αμέριμνη και είδα μία φιγούρα που του έμοιαζε. Αλλαξα πεζοδρόμιο, αλλά έπειτα με έτρωγε η περιέργεια και πλησίασα. Δεν ήταν αυτός, αλλά ως που να το καταλάβω με είχε λούσει κρύος ιδρώτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια! :) συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω αλλά τώρα είδα το σχόλιο σου..
      είναι πολύ περίεργο αυτό.. μερικές φορές θέλεις να δεις κάτι τόσο πολύ που πείθεις τον εαυτό σου πως το βλέπεις, παραβλέποντας τις λεπτρομέρειες που ίσως το κάνουν αδύνατο, μια φορά είδα μια κοπέλα που της έμοιαζε αλλά δεν την ακολούθησα για να μην μάθω με βεβαιότητα αν ήταν ή δεν ήταν όντως εκείνη :P

      Διαγραφή