Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Epic

όχι το ποστ που είχα στο μυαλό μου αλλά μόλις είδα αυτήν την εικόνα.. δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς! fucking yeah!καινούριο Metal Gear Solid στον ορίζοντα!! μπορεί στον μακρινό αλλά ακόμα και αυτό είναι κάτι! είμαι εθισμένος σε αυτήν την σειρά.. πολλοί λένε πως θα έπρεπε να είχε σταματήσει στο 2 ή έστω στο 3 αλλά εγώ είμαι της άλλης άποψης, φτιάξε μου 100 ακόμα παιχνίδια, ακόμα και το πιο χάλια Metal Gear παιχνίδι είναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα μαζί.. είχα πάρει πριν κάποιες μέρες την HD collection, και παίζω ακόμα το peace walker, είμαι πολύ κοντά στο τέλος δυό ακόμα Zadornov searches και η τελική μάχη με το Metal Gear Zeke, για να ακούσω τον Big Boss να λέει επιτέλους .... This is Outer Heaven.... πωπώ! το Peace Walker μου άρεσε πάρα πολύ σαν παιχνίδι, δεν ξέρω με ποια σειρά να τα βάλω μέσα μου..
μια πιθανή είναι, το Metal Gear Solid, το Snake Eater, το Peace Walker, το Sons of Liberty και το Guns of the Patriots.. το Guns of the Patriots με απογοήτευσε όχι μόνο γιατί το περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία αλλά και επειδή δεν έδωσε στον Snake το τέλος που του άξιζε (δεν πέθανε αλλά υποτίθεται πως είναι το τελευταίο παιχνίδι με αυτόν πρωταγωνιστή και όπως και να έχει το τελευταίο στην timeline) αυτό που με χαλάει είναι οτι λόγοι εκτός της ιστορίας του παιχνιδιού του έδωσαν αυτό το τέλος και όχι η εσωτερική αναγκαιότητα της ιστορίας (lol αν λέγεται έτσι αυτό) anw όπως και να έχει δεν του άξιζε αυτό το τέλος.. και επίσης αν και προσπάθησε (το παιχνίδι) να είναι Epic με τις Boss fights και την ιστορία που έδινε απαντήσεις σε όλα δεν τα κατάφερε.. έλειπε κάτι, κάτι που δεν μπορώ να βρω τι είναι.. ενώ σε αντίθεση το Peace Walker και προσπάθησε και τα κατάφερε.. όταν στρατολογώ στρατιώτες και τους βάζω σε ομάδες προσπαθώντας να αυξήσω τα στατιστικά τους, όταν τελειώνω αποστολές και παίρνω οχήματα για την mother base αισθάνομαι μια ευχαρίστηση.. συμμετέχω βοηθάω να επεκταθεί η MSF η στρατιωτική οργάνωση του Big Boss, η μισθοφορική εταιρεία του η βάση αυτού που θα γίνει σε κάποια χρόνια ο\η\το Outer Heaven..
σε κάποια φάση προς το τέλος του παιχνιδιού είναι μια αποστολή που πρέπει να πας σε ένα συγκεκριμένο σημείο, και για να φτάσεις στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να περάσεις από πολλούς στρατιώτες που όλοι ξέρουν πως είσαι εκεί και σε κυνηγάνε σε πυροβολάνε σου ρίχνουν πυραύλους χειροβομβίδες και γενικά γίνεται χαμός.. και όταν τελικά φτάνεις εκεί πρέπει να αντιμετωπίσεις και άλλους και επιπλεόν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο.. την αίσθηση της ολοκλήρωσης που ένοιωσα όταν τέλειωσα αυτήν την αποστολή δεν θυμάμαι να την έχω ξανανιώσει παίζοντας άλλο παιχνίδι.. τα πάντα.. και ιδίως η μουσική ήταν όλα επικά.. δεν μπορείς παρά να ταυτιστείς..
και αφού με το Snake Eater και το Peace Walker ταυτιστήκαμε όλοι με τον Big Boss, πως θα μπορέσουμε να ξαναταυτιστούμε με τον Snake όταν έρθει η ώρα να παίξουμε τα remakes των 2 πρώτων παιχνιδιών από την 8bit era; πως θα ξαναπιάσουμε το χειριστήριο και θα ελέγχουμε έναν χαρακτήρα που ξέρουμε πως στο τέλος του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει τον Big Boss για να τον σκοτώσει; και να καταστρέψει αυτά που βοηθήσαμε και εμείς να δημιουργηθούν;
φυσικά όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε.. θα το κάνω και θα είμαι περίεργος να δω αν αυτές οι σκέψεις θα είναι ακόμα μαζί μου.. 
η παραπάνω εικόνα με κάνει να πιστεύω όπως όλους μάλλον πως το επόμενο παιχνίδι θα είναι ένα remake του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, δεν πιστεύω πως ο Kojima θα ήθελε να δημιουργήσει ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία και να την κάνει πιο περίπλοκη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. οπότε προετοιμάζομαι για νότιο αφρική.. και τον Snake να προσπαθεί να διεισδύσει στον Outer Heaven και να καταστρέψει το υπέρτατο όπλο με το όνομα Metal Gear..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου