Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

η έκτη νύχτα

Αύριο λέω να είναι η τελευταία νύχτα που θα αναφέρω αριθμητικά, η έβδομη.. είναι και βιβλικό:P σήμερα δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να γράψω η να αναφέρω αλλά δεν μπορούσα και να μην γράψω τίποτα. πιστεύω στο Nulla Dies Sine Linea και θα προσπαθήσω να γράφω εδώ μέσα καθημερινά. Με απογοητεύουν τα παρατημένα μπλογκ και δεν θα ήθελα και το δικό μου να έχει αυτήν την εικόνα, βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει πως για μένα είναι ακόμα αρχή και δεν μπορώ παρά να έχω τον ενθουσιασμό για το καινούριο.

Όπως ερχόμουν από την δουλειά, περπατώντας (οι δρόμοι ήταν κλειστοί λόγω των επεισοδίων) σκεφτόμουν το μπλογκ, τον τίτλο του.. σκεφτόμουν να τον αλάξω, δεν κατέληξα όμως! σκεφτόμουν επίσης πως 2 φεβρουαρίου είναι η πρεμιέρα του LOST και πως όταν αρχίσει το LOST, το μπλογκ πιθανόν να γίνει LOSTcentric μέχρι το φινάλε της σειράς.. σκεφτόμουν κάτι σαν reviews των επεισοδίων ή κάτι παρόμοιο.
O Sayid και ο Hurley κάθονται στην ακτή και με ένα ράδιο προσπαθούν να πιάσουν κάποια μετάδοση εκτός από το σήμα της Rousseau, όταν το καταφέρνουν ακούν το moonlight serenade από τον Glenn Miller και την ορχήστρα του, μια μουσική που μπορεί να προέρχεται από όπουδήποτε ακόμα και απ΄το παρελθόν...

΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου