Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

κάποια νύχτα

έκανα ένα edit και έβαλα την εικόνα που βρίσκεται τώρα πάνω από το κείμενο του χριστουγεννιάτικη ιστορία, κατέβασα και την ταινία που έλεγα, με τον Patric Stewart οι subs έχουν ένα μικρό πρόβλημα συγχρονισμού οπότε θα το δω χωρίς. είδα το 4 επεισοδίου του Stargate universe, ωραίο αν και μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το πως χειρίστηκαν τον Ρας, από συγγραφικής άποψης μιλώντας, σεναριακής μάλλον, λίγο βεβιασμένο, όχι αληθοφανές το πως κατέληξε σε νευρικό κλονισμό τεσπα.. μέχρι να αρχίσει το Lost την βγάζω με υποκατάστατα, αύριο τελικά έχω ρεπό :) και από ότι έμαθα τα καταστήματα είναι ανοιχτά οπότε ίσως βρω την ευκαιρία να κάνω όσα έλεγα εχθές πως δεν έκανα...
αυτήν την ώρα, πρέπει να είναι στο πάρτι, δεν έχω πρόβλημα που δεν είμαι εκει..
είχα σκοπό να βάλω ένα τραγούδι σήμερα, και ήμουν ανάμεσα στο μόνο για κείνη μην μου λες και το ο έρωτας κοιμήθηκε νωρίς, άλλαξα γνώμη όμως και θα βάλω το Φοβάμαι των μπλε, κάποτε πρέπει να ασχοληθώ με το πόσο ηθικό είναι να χρησιμοποιώ τα βίντεο που ανεβάζουν άλλοι χωρίς να έχουν ιδέα πως τα χρησιμοποιώ, μήπως θα έπρεπε να τους ζητάω την άδεια; μπα.. τεσπα άλλη μέρα αυτές οι σκέψεις! παρεμπιπτόντως και τα τρία αυτά τραγούδια τα είχα κάποτε στον πρώτο μου υπολογιστή κατεβασμένα με το θρυλικό napster, και πέρασα το λύκειο ακούγοντάς τα..

2 σχόλια:

  1. Stargate Universe
    O Rush από οτι φαίνεται είναι ο πιο εν αμφισβήτηση χαρακτήρας της σειράς λόγω των πολλών και μοναδικών γνώσεων του περί της τεχνολογίας του σκάφους, και αυτό αναγκάζει τον Young να τον ψευδο-εμπιστευτεί και να τρέφει τις ελπίδες του στον Eli (ίσως γιατί είναι νέος και δεν έχει "ανώτερα" συμφέροντα) ο οποίος ωστόσο κατέχει ελάχιστη γνώση της εν δράση τεχνολογίας.
    Ηθικότητα
    Βασικά όσο αφορά αυτό το θέμα, για ανήθικη πράξη κατηγορείται το άτομο που ανεβάζει το βίντεο , ή οποιοδήποτε άλλο που θεωρείται πνευματική δημιουργία, χωρίς να είναι ο νόμιμος (εγγεγραμένος) κάτοχος ή χωρίς την εξουσιοδότησή του κατόχου. Δεν είναι παράνομη η χρήση της λειτουργίας εμπέδωσης ιστοσελίδας (embed url). Κατέστησαν δυνατή αυτή τη λειτουργία για να αποφεύγεται το παράνομο κατέβασμα και ανέβασμα, κ' έτσι ο χρήστης απλώς παραπέμπεται στην ανάλογη ιστοσελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thnx όσα είπες για το embed με βοήθησαν να ξεπεράσω τις ελάχιστες αναστολές που είχα:Ρ όσο για το SGU συνεχίζω με τα επεισόδια 8,9,10 κρίμα που πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον απρίλιο για νέο επεισόδιο έχει ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή