Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

με ένα φόρεμα που μου έμοιαξε υπέροχο, να φυσάει και τα μαλιά σου να πετάνε, πιο όμορφη από ποτέ, γλυκειά, γλυκειά γλυκειά...

αυτή πληγώνει εμένα και εγώ πληγώνω αυτήν
αλλά εγώ πληγώνομαι πιο πολύ ή τουλάχιστον με διαφορετικό τρόπο
η όλη κατάσταση είναι σκατά, σκατά σκατά..

5 σχόλια:

 1. Θα ακουστεί κοινότυπο, ηλίθιο και χαζό και σίγουρα δεν θα ήταν αυτό που θα ήθελα εγώ να ακούσω, αλλά κουράγιο.. Είναι το μόνο που μπορώ να πω..

  Πίστεψε με, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι διόλου ευχάριστη..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν νομίζω, ότι τουλάχιστον αυτή την περίοδο, μπορείς να είσαι φίλος μαζί της. Έρωτας & φιλία δεν συμβαδίζουν. Κι αυτό πρέπει κι Εκείνη να το καταλάβει, γιατί αυτός που θα γίνεται ως επί το πλείστον σκατά θα είσαι εσύ. Κι αν σε νοιάζεται όσο λέει ότι σε νοιάζεται, θα πρέπει να τη χειριστεί διαφορετικά την κατάσταση. Να απομακρυνθεί λίγο, για να σε βοηθήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Γλύκα, έχει δίκιο σε ότι λέει. Και θα σου έλεγα πώς αν είναι δυνατόν να απομακρυνθείς από κοντά της τότε ίσως να σε βοηθούσε καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μάλλον δεν έχει ή δεν θέλει να καταλάβει πόσο καιρό την βλέπεις έτσι και πόσο δύσκολο σου είναι τώρα η όλη κατάσταση.
  Άλλα θέλεις εσύ, άλλα θέλει εκείνη. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Η συμφωνία δεν κλείνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εχθές ήμουν σκατά αλλά τώρα είμαι και πάλι καλά.. περισσότερο από καλά.. ξέρω πως το σωστό είναι να απομακρυνθούμε, και πως θα έπρεπε να το προσπαθώ.. και να το προσπαθεί και Εκείνη αλλά δεν μπορώ, και αν το έκανε αυτή θα έλεγα μετά πως με εγκαταλείπει.. ακόμα και τώρα που γνωρίζει, δεν ξέρω αν με νοιάζεται όσο λέει αλλά σε αυτό το θέμα πιστεύω πως ο καθένας σκέφτεται πρώτα τον εαυτό του

  ΑπάντησηΔιαγραφή