Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

η πρόσκληση

Όπως έχω γράψει και παλιότερα, περίμενα σήμερα να γίνει κάτι και δεν έγινε. Τα πράγματα είναι όπως είναι και οι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι ανεξαρτήτως (δυστυχώς) των επιθυμιών μας. Μπορώ να δω πόσο παράλογες είναι οι προσδοκίες μου, πόσο αβάσιμες οι ελπίδες μου αλλά δεν μπορώ να μην τις έχω.


η μέρα μου θα ήταν πολύ χειρότερα αλλά βγήκα για έναν καφέ μετά την δουλειά και ξέφυγα κάπως, απομακρύνθηκα, είμαι τυχερός που οι δύο αυτοί κόσμοι δεν έχουν καμιά επαφή, όπως καλό μου έκαναν και οι μέρες αυτές που ήμασταν κλειστοί. Όταν είμαι μακρυά τα πράγματα μοιάζουν λιγότερο τραγικά αλλά όταν είμαι εκεί νιώθω λές και όλη μου η ζωή είναι εκείνη(εκείνη η ζωή στην δουλειά, και εκείνη εκείνη) βγαίνει κανένα νόημα; τεσπα καλύτερα να μην συνεχίσω για αυτό το θέμα γιατί θα αρχίσω να πέφτω και πάλι.


Είπα σήμερα σε έναν φίλο μου για το μπλογκ μου, άρχισε να με πτοεί λίγο η μοναξιά που επικρατεί εδώ μέσα:Ρ μπορεί στο τέλος της διαδρομής να με περιμένει ο Τελευταίος αναγνώστης αλλά ήθελα και κάποιον λίγο νωρίτερα. Τον έβαλα να υπογράψει φυσικά ένα έγγραφο που έλεγε πως δεν θα αποκάλυπτε πουθενά την ύπαρξη και την διεύθυνση του μπλογκ. Μένει να αποδειχθεί αν θα τηρήσει την συμφωνία...


Εχθές είδα το Zodiac, ωραία ταινία αλλά αρκετά μεγάλη, με κούρασε κάπως. Η φωτογραφία και η σκηνοθεσία ήταν ίσως το καλύτερο στοιχείο, το σενάριο αφού είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία δεν θα μπορούσε να είναι και πολύ διαφορετικό και αυτό είναι το κακό.. αν ήταν μια φανταστική ιστορία και ο σεναριογράφος είχε περισσότερη ελευθερία είμαι σίγουρος πως η ταινία θα ήταν πολύ καλύτερη, επίσης δεν έχουμε ένα οριστικό τέλος, ήταν ο δολοφόνος εκείνος ο κανείς δεν με λέει Άρθουρ η όχι;


η επόμενη ταινία που θα δω είναι το Public Enemies με τον Johnny Depp, και τα δύο στο παρελθόν και τα δύο με εγκληματίες και αστυνομικούς και τα δύο αληθινές ιστορίες, έχω αρκετές ελπίδες για το Public Enemies και ελπίζω το ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα να μην τραβήξει την ιστορία και την ταινία προς τα κάτω. Περισσότερα μόλις την δω!

4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά!
    Και μη νιώθεις μοναξιά, εγώ σε διαβάζω! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποοο! :))με έκανε πολύ χαρούμενο το σχόλιο σου! σε ευχαριστώ, επίσης χρόνια πολλά! και να περνάς καλά.
    κάποια στιγμή πρέπει να σου αφιερώσω ένα ποστ για τις στιγμές που με έκανες να νιώσω όμορφα και λιγότερο μοναχικά
    ποποοοοο πολύ χαρούμενος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείς το μυστικό σου παραμένει ακόμη κρυφό, όπως θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thnx Great Third King! ελπίζω να μείνεις για καιρό μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή