Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ανοίξαμε!

το καινούριο μαγαζί άνοιξε επιτέλους, πάνω που πίστευα πως δεν θα άνοιγε ποτέ..
δεν μπορώ να το νιώσω ακόμα δικό μου και το μέρος είναι μεγάλο και ψιλοχάνομαι.. μου λείπει το παλιό μαγαζί με τους περιορισμένους χώρους του που ήξερα πως να κινηθώ.. κάποιο μάθημα για την ζωή πρέπει να βγαίνει από αυτά, κάτι για την υπερβολική ελευθερία μάλλον και την χρησιμότητα των περιορισμών :Ρ
οι πελάτες μπαίνουν σπάνια αλλά είναι λογικό γιατί δεν μας γνωρίζουν ακόμα, κάθε μέρα όμως που περνάει η δουλειά αυξάνεται και πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο, μέχρι τότε πρέπει όλοι να έχουμε εξοικειωθεί με τον χώρο και τις δουλειές μας για να μπορούμε να δώσουμε το 100%..
τα πράγματα με Εκείνη είναι τέλεια.. εχθές ήμουν πολύ κοντά στο να της αποκαλύψω την ύπαρξη του μπλογκ αλλά συγκρατήθηκα, πιστεύω πως θα ήταν λάθος κίνηση..
τεσπά.. σε λίγο θα αρχίσω να γράφω γλυκανάλατα ποστ για το πόσο ευτυχισμένος είμαι :)

5 σχόλια:

  1. Άντε βρε commentator και είπα πάει τον χάσαμε τώρα που μπήκε στο κλαμπ των ερωτευμένων!

    Καλή αρχή εύχομαι στο νεό μαγαζί και καλές δουλειές!

    Χαίρομαι πραγματικά που είσαι ευτυχισμένος, εύχομαι να μπορέσω σύντομα να το νιώσω και εγώ αυτό.. Να απολαμβάνεις κάθε μικρή στιγμή με Εκείνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές δουλειές!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Πόσο χαίρομαι που ένας, παρολίγον, ανεκπλήρωτος έρωτας παίρνει σάρκα και οστά και όλα κυλάνε ομαλά, είναι τόσο τέλειοοοοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγώ είδα πως χάθηκα και ένοιωσα άσχημα.. αλλά τα πράγματα είναι τόσο έντονα τώρα που δεν μπορώ να σκεφτώ ότιδήποτε. πόσο περίεργο.. πριν, το μυαλό μου ήταν κολλημένο σε Εκείνη και έγραφα μόνο για το θέμα αυτό, και τώρα που "λύθηκε" δεν μπορώ να γράψω τίποτα. υποθέτω πως θα αρχίσω ξανά μόλις συνηθίσω στην ιδέα και την κατάσταση, Κέβιν ειλικρινά σου εύχομαι να μπορέσεις να είσαι ευτυχισμένος και εσύ, με την δική σου Εκείνη..
    προσπαθώ να απολαμβάνω τις μικρές στιγμές και όλες τις στιγμές, επίσης να δημιουργώ στιγμές, κάποτε θα μου χρειαστούνε :Ρ σε ευχαριστώ για το μαγαζί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thnx μανταρίνι για το μαγαζί! και εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά.. για το άλλο θέμα πρέπει να πω πως είμαι γεμάτος όνειρα :) και να είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν είδα καταλάθος τα πολλά ΟΟΟΟΟΟ στο τελευταίο σου σχόλιο αμέσως σκέφτηκα "LOST" :P
    Δευτέρη απόδειξη ότι είσαι με Εκείνη. Η πρώτη, το γεγονός ότι δεν γράφεις πλέον σε καθημερνή βάση, αλλά μη σε αγχώνει. Εγώ στο 'χα πει, δε είναι περισσότερη ανάγκη απ'αυτή που σε βολεύει. Όσο για το αν θα της πεις για το μπλογκ... ίσως να είναι ακόμα νωρίς. Αλλά αυτό έγκειται μόνο από σένα.
    Άτε και καλές δουλιές στο νέο μαχαζί.
    (στο τέλος θα δεις πόσο μικρό θα σου φαίνεται το παλιό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή