Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

έχω ανάγκη

παραλίγο σήμερα να είχατε και ένα afternoon post αλλά το γλιτώσατε γιατί κάτι έπαθε το λαπτοπ και αναγκάστηκα να το κλείσω και μετά δεν είχα χρόνο γιατί έπρεπε να πάω για δουλειά.. και έτσι χάθηκε.. υποθέτω υπάρχει σαν πρόχειρο κάπου στο αρχείο του ιστολογίου αλλά το θεωρώ χαμένο.. όπως πάντα δεν είχα κάποιο θέμα, αλλά βασικό ήταν η νοσταλγία που ένιωθα για κάτι μπισκότα κανέλας που έτρωγα στην Κύπρο:Ρ και από μια έρευνα που έκανα στο δίκτυο ήταν ή της morning coffee (λαϊκόν καφεκοπτείον) η της φρου φρου..
με στεναχωρεί το γεγονός πως ξεχνάω.. :( σε λίγο θα έχω ξεχάσει τα πάντα, ήδη όλα είναι θολά.. τεσπά..
σήμερα δούλευα μόνο έξι ώρες και ήταν σαν να είχα ρεπό.. η μαλακία όμως είναι πως σήμερα ήμουν βράδυ και αύριο πρωί που σημαίνει πως πρέπει να ξυπνήσω σε 5 ώρες από τώρα..
θέλω να γράψω κάτι για Εκείνη αλλά δεν ξέρω τι να γράψω.. δεν ξέρω τι αισθάνομαι.. τα συναισθήματα μου μεταβάλλονται συνεχώς, άραγε αυτή η έλλειψη σταθερότητας είναι σημάδι ότι δεν είναι αληθινά; όχι πως έχει σημασία γιατί αληθινά ή ψεύτικα, έχω επιλέξει να τα αγνοώ.. και that's enough.

το τραγούδι που ακολουθεί είναι απλά ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ και θέλησα να το μοιραστώ.. κατά κανέναν τρόπο δεν είναι related με τα παραπάνω.. απλά υπάρχουν στο ίδιο ποστ..


περισότερη σχέση έχει με τα μπισκότα παρά με Εκείνη

6 σχόλια:

  1. Γλύκα σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα που είμαι ¨νηφάλιος¨ λέω πως δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαι με μία κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά. ώρες ώρες μου βγαίνει το συναίσθημα.. ξέρω πως το σωστό είναι να το αγνοήσω, και το προσπαθώ όσο μπορώ, η παρόρμηση που είχα εχθές, να γράψω κάτι για αυτήν ήταν κάτι κακό.. πρέπει να αποφεύγω κάτι τέτοια που με εγκλωβίζουν σε κάτι αδιέξοδο. δεν ξέρω, ακόμα και αυτό είναι λάθος, από την άλλη λέω ίσως το λάθος είναι το πιο αληθινό και όλα αυτά.. και πάλι λέω δεν ξέρω και αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο με μπέρδεψες εμένα τώρα με τα τελευταία...
    Κοίτα, μιλώντας εκ πειρας, είναι ορισμένες φορές που τα πράγματα δείχνουν να οδηγούν σε αδιέξοδο, αν όμως θες πραγματικά τον άνθρωπο αυτό επιμένεις και προσπαθείς να βρεις τρόπο να το παλέψεις και να ξεφύγεις απο αυτό το αδιέξοδο.. Θα μου πεις δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, και εξαρτάται και απο την περίπτωση... Σωστό ναι..

    Αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις.. Βέβαια, μη γνωρίζοντας την ιστορία δεν μπορώ να κρίνω.. ΑΚόμη και όταν γνωρίζεις την ιστορία, αν δεν είσαι μέσα και πάλι δεν μπορείς να κρίνεις -και πάλι μιλώ εκ πείρας-... Είναι εύκολο αν δεν βιώνεις την ίδια την κατάσταση να έρθεις και να πεις όποια άποψη σου κατέβει...
    Νομίζω ότι έχασα το νήμα των σκέψεων μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα τελευταία Κέβιν ήμουν και εγώ μπερδεμένος:Ρ δεν ξέρω τι να πώ.. η περίπτωση αυτή πραγματικά δεν οδηγεί πουθενά, είναι το απολύτως αδύνατον και το γνωρίζω, θα προσπαθήσω να μην αναφερθώ ξανά σε αυτό το θέμα.. είναι βέβαια κάπως δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάμαι παλιά στα πρώτα comics του Lucky Luke που κάπνιζε, μετά το άλλαξαν σε τσουλούφι αχύρου. Είχαν καταλάβει ότι δεν ήταν καλή συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν πιστεύω να εννοείς fgoa3 πως το να αναφέρομαι σε Εκείνη είναι κάκή συνήθεια:Ρ όπως και να έχει όμως θα το γυρίσω και εγώ σε άχυρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή