Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

αυτό το καλοκαίρι

μοιάζει σαν καλοκαιρινό τραγούδι ο τίτλος :Ρ
αυτό το καλοκαίρι. μιλάω σαν να τελείωσε γιατί σε λίγο θα ανοίξουμε οπότε για εμένα τελείωσε, μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης, μπορεί να μην έκανα κάποια πράγματα που κάποιος θα θεωρούσε απαραίτητα για ένα καλοκαίρι αλλά έκανα πράγματα που με ικανοποίησαν και ένοιωσα ωραία, έτοιμος για την σαιζόν που έρχεται!
αυτό που μάλλον με ικανοποίησε πιο πολύ είναι το οτι διάβασα! μια δραστηριότητα που είχα βάλει στην άκρη εδώ και αρκετό καιρό,  πιο πολύ λόγω της καθημερινής ρουτίνας
θυμήθηκα όμως ξανά την αίσθηση της ελευθερίας που μπορεί να σου δώσει ένα βιβλίο, τα ταξίδια στα οποία μπορεί να βάλει τις σκέψεις σου και από κάτι φαινομενικά άσχετο να φτάσεις σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και όλα αυτά στην ουσία μέσα από τον εαυτό σου και τις συνδέσεις τις οποίες κάνεις. αυτήν την χρονιά παρέλειψα ακόμα και την τελετουργική ανάγνωση του Ηλίθιου που εδώ και χρόνια ακολουθούσα.. τώρα διαβάζοντας ξανά σαν να βρέθηκα λίγο πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελα να είναι ο πραγματικός εαυτός μου και που κάποιες φορές πιστεύω πως όντως είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου