Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

η μέρα πριν το φινάλε (του LOST)

αύριο είναι η μεγάλη μέρα..
θα δω το φινάλε του LOST! από ότι ακούω γύρω μου δεν ήταν και ότι το καλύτερο και οι περισσότεροι είναι απογοητευμένοι, δεν έχω ιδέα τι γίνεται και διατηρώ ακόμα την ελπίδα μου πως θα είναι τέλειο!
όπως και να έχει όμως αυτή η σειρά στην διάρκεια της μας χάρισε τόσο όμορφες στιγμές, τόσα μυστήρια και τόση αγωνία, τόσο δυνατούς χαρακτήρες που ακόμα και αν το τέλος δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς σύμφωνα με τα στάνταρ που έθεσε η σειρά, πρέπει να τους δικαιολογήσουμε. πόση σημασία έχουν πραγματικά οι απαντήσεις; και κάποια πράγματα χάνουν την μαγεία τους όταν απαντηθούν, δεν πιστεύω πως θα γράψω αυτό που θα γράψω αλλά δεν θα με πείραζε να έμεναν μετέωρα αρκετά ερωτήματα και ο καθένας μας να έφτιαχνε το Τέλος στο μυαλό του.

3 σχόλια:

  1. Το είδα εχτές το τέλος του lost, απογοητεύτηκα όχι γιατί δεν πήρα απαντήσεις αλλά γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε τελικά! Περιμένω να το δεις και να δω τα δικά σου σχόλια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω και εγώ ακούσει διάφορα σχόλια, άλλοι απαγοητευτικά κ'άλλοι ενθαρυντικά. Το γεγονός ότι άκουσα τόσα πολλά σχόλια με έβαλε σε περιέργεια. Αλλά δε θα είχε νόημα να δω ένα τέλος χωρίς αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ skeptikisti αν δεν δεις όλο το ταξίδι δεν έχει κανένα νόημα
    @mantarini εγώ δεν απογοητεύτικα! δεν ήταν το τέλος που θα επέλεγα εγώ αλλά τους καταλαβαίνω, για τις απαντήσεις ισχύει ότι είπα και στο ποστ, καλύτερα που άφησαν μετέωρα τα ερωτήματα γιατι ότι και αν μας έλεγαν θα τα έκανε χειρότερα, γενικά μου άρεσε το επεισόδιο! θα γράψω ένα ποστ σχετικά με αυτό αλλά επειδή προβλέπω να μου πάρει κανένα εξάωρο το αναβάλλω για κάποια μέρα που θα έχω πολύ πολύ χρόνο.. σε εκείνο το ποστ θα σου πω τι έγινε (σύμφωνα με εμενα:Ρ) όπως επίσης και τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έμειναν μετέωρα.. (σύμφωνα με εμένα πάντα) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST... λυπάμαι που τέλειωσε :((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή