Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

το μπέρδεμα

σήμερα ήθελα να γράψω διάφορα, αλλά ή ώρα πέρασε κάνοντας άλλα πράγματα
έλεγα θα δω λίγο αυτό για να μην το έχω για μετά και να είμαι ελεύθερος και συγκεντρωμένος, μετά λέω ας διαβάσω λίγο αυτό γιατί θα με βοηθήσει.. μετά είδα πάλι κάποια πράγματα για να με βοηθήσουν.. και μετά έφτασε το τώρα, 6 και 25, πρέπει να κοιμηθώ γιατί πρέπει να ξυπνήσω! (πρέπει να κοιμηθώ γιατί πρέπει να ξυπνήσω.. μμ..)
τι θα έγραφα; κάτι για το γράψιμο
πως νοιώθω τον τελευταίο καιρό πιο έντονα την ανάγκη να αφιερώσω τον χρόνο μου σε αυτό
(στο σταρ δείχνει μια σειρά με την μακρυπούλια στα νιάτα της, τον Κωνσταντίνου στα γεράματα του και έναν ηθοποιό που μάλλον είναι προστατευόμενος του και παίζει τον ρόλο του λίγο βλάκα, ακριβώς τον ίδιο ρόλο που έπαιζε και στα 7 κακά της μοίρας μου πάλι με τον Κωνσταντίνου. ένας άλλος ηθοποιός που παίζει τον συνεταίρο φίλο του Κωνσταντίνου σε αυτό έπαιζε επίσης μαζί του στην ταινία η δε γυνή να φοβήται τον άντρα.. και επίσης τον άντρα της γιουλάκη στο αξέχαστο Ρετιρέ.. τον έλεγαν μίλτο παπάρα! λολ.. παρατράβηξε αυτή η παρένθεση.. την κλείνω και συνεχίζω εκτός της)
η δεν συνεχίζω.. χάθηκε μια ευκαιρία σήμερα, απλά επειδή το ανέβαλλα.. ή ίσως και να μην έγραφα κάτι που θα είχε περισσότερο νόημα από αυτό
τελικά η σειρά λέγεται το μπέρδεμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου