Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

έχει αρχίσει η δουλειά και δεν μπορώ να γράφω και πολύ συχνά, όχι οτι έγραφα αλλά anw :P
δεν είναι η έλλειψη χρόνου γιατί παλιότερα είχα πολύ λιγότερο χρόνο αλλά έγραφα κάθε μέρα, το θέμα τώρα είναι ότι οι σκέψεις μου και εκτός μαγαζιού αφορούν το μαγαζί
πάλι μου έχει κολλήσει ένα τραγούδι που μοιάζει να μην μπορώ να βρω με τίποτα, κάτι στίχοι που έπιασα και με βάση αυτούς έψαξα δεν με οδήγησαν πουθενά :(
κάθομαι στον καναπέ και βλέπω διάφορα στο youtube, βρίσκω κάτι παλιά τραγούδια του μαζωνάκη (ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα με εξαίρεση κάνα δυο κομμάτια) και τα τραγούδια αυτά μου δημιουργούν μια αίσθηση, αυτό που σε κάνει σε μια στιγμή να δεις τα πράγματα αλλιώς (δεν αναθεώρησα την φιλοσοφία της ζωής μου ακούγοντας μαζωνάκη, απλά μπήκα σε ένα διαφορετικό mood) και σαν να ανέβηκε κάπως η διάθεση μου και ένας αέρας αισιοδοξίας φύσηξε.. :Ρ όλα θα πάνε καλά και θα νικήσουμε!

3 σχόλια:

  1. αυτο με το τραγουδι το χω παθει και εγω.
    ψαχνω ενα για μερες,και δεν μπορω να το βρω. εμενα παλι με εχει πιασει το μην γραφεις καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια φορά έψαχνα ένα τραγούδι για ένα καλοκαίρι τουλάχιστον:Ρ το χειρότερο έιναι όταν είναι κάποιο που δεν έχει στίχους και είναι μόνο μελωδία.. από το καινούριο που ψάχνω, έχω καταφέρει να ξεδιακρίνω κάτι που μου ακούγεται σαν, there was a time, love was you.. ή life was new, life was you..
    αν δεν σου βγαίνει να γράφεις καλύτερα να μην γράφεις, γιατί αν το πιέσεις δεν σε ικανοποιεί το ίδιο νομίζω, από την άλλη υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πως θέλεις να γράψεις αλλά δεν μπορείς.. οπότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με εχω βάλει στο τριπακι η σιωπη ειναι οτι καλύτερο για τωρα.. βλέπουμε

      Διαγραφή