Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Της το είπα 2

της το είπα.. έφαγα την χυλόπιτα μου και ησύχασα.. δεν νιώθω χάλια.. πιο πολύ ξελαφρωμένος.. έχω κάποιες ελπίδες ακόμα αλλά για αρχή θα προσπαθήσω να κρατήσω μια απόσταση μπας και μου περάσει και τελειώνουμε
πήγαμε σε ένα μαγαζί που έβλεπε τον αυλόγυρο (:P) της αγίας σοφίας, γουρουνιάσαμε.. δεν μπόρεσα να της το πω εκεί και καταλήξαμε σε ένα πεζούλι στο παρκάκι πάνω από την καμάρα.. εκεί μπόρεσε και έγινε η κουβέντα..
όπως είπα και στην αρχή.. έφαγα χυλόπιτα, κράτησα κάποια θετικά που μου είπε έτσι για να μπορώ αν το θέλω να τροφοδοτώ τις φαντασιώσεις μου, θα προσπαθήσω να μην το κάνω αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω, τώρα θα απομακρυνθούμε εκ των πραγμάτων λόγω των διακοπών του πάσχα και θα είναι ένα ήρεμο διάστημα φοοοου :( κρίμα. :( είδα ένα όνειρο τις προάλλες, καθόμασταν σε έναν καναπέ και με άλλους δυο φίλους μου άσχετους και βλέπαμε στην τηλεόραση για τον σώρρα και τα 600 δις (ότι ναναι..) αυτή ήταν δίπλα μου και σε κάποια φάση αγγίξαμε τα χέρια για μας και για λίγο έπαιζαν τα δάχτυλα μας, δεν θυμάμαι να ένιωσα τόσο ευτυχισμένος ξανά, τουλάχιστον όσο θυμάμαι..
σαν μια ματιά σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο θα μπορούσαμε να είμασταν μαζί :((((((((((((((((((((((((((((((((((( γαμώτο..

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. κρίμα που δεν μπορούμε να κρατήσουμε αυτά που θέλουμε η αυτά που πρέπει ;)

      Διαγραφή
  2. α μπράβο που της το είπες!

    τώρα το ξέρω ότι μαλακία είναι να στο λένε αλλά: θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θέλω να περάσει, θέλω να είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι :)

      Διαγραφή
  3. Λογικό.

    1. Denial
    2. Rage
    3. Bargaining
    4. Depression
    5. Acceptance

    Μέχρι να φτάσουμε στο 5 δε θα θες να περάσει :Ρ
    Εκτός δηλαδή αν έχουμε πιθανότητες να είστε όντως μαζί κι ευτυχισμένοι.

    Έχω αποδεχτεί με τον καιρό το εξής αξίωμα: όταν κάποιος μας θέλει μας το δείχνει. Δεν έχει ούτε ντροπές, ούτε ανασφάλειες, ούτε φόβους. Αυτά είναι πράγματα που λέμε στον εαυτό μας για να δικαιολογήσουμε την έλλειψη εκδήλωσης συναισθημάτων απ' τη μεριά του άλλου. Όταν ο άλλος δε μας λέει ότι μας θέλει, δε μας θέλει. Εσύ της το είπες. Σου ήταν δύσκολο αλλά το έκανες. Εκείνη όχι.

    Εγώ λοιπόν θέλω να είσαι μαζί κι ευτυχισμένος με κάποια γυναίκα, που θα νιώθετε εξίσου. Και να μη χρειάζεται να δικαιολογούμε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πωπω.. πόσο σκληρή.. είναι αλήθεια όμως.. (το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν έχω ελπίδες ή αν είναι η denial που με κάνει να το πιστεύω) σαπουνόπερα αλλα δεν πειράζει ;)

      Διαγραφή
  4. αχ συγγνώμη που ήμουν σκληρή, ξεχνάω καμιά φορά πως εδώ μέσα δε γνωριζόμαστε στ' αλήθεια μεταξύ μας και δεν μπορεί ο άλλος να ξέρει πώς είναι η φάτσα μου όταν μιλάω. Το ξέρω πως είναι σκληρό, τα 'χω φάει κι εγώ τα μουτράκια μου, μη νομίζεις. Δεν τα λέω για να στεναχωριέσαι, για να εξερευνήσεις τα σημάδια τα λέω και να καταληξεις σε κάποιο συμπέρασμα που θα σε βοηθάει. Μπορεί να έχεις ελπίδες. Μπορεί και όχι. Κατά βάθος ξέρεις τι από τα δύο ισχύει, αν είναι denial ή αν είναι πραγματικές, ρεαλιστικές ελπίδες. Δεν αποκλείω κάτι, δεν μπορώ να ξέρω. Εσύ ξέρεις όμως. Και δε θα σιγουρευτείς αν δεν το σκαλίσεις. Και πονάει να το σκαλίζεις δυστυχώς.

    Ουφ, κουράγιο.
    Το δύσκολο κομμάτι το έκανες.
    Και μετά δύσκολο είναι, αλλά μπορείς να λές τουλάχιστον "διαολε, το έκανα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή