Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Dengue Fever - Tiger Phone Card



ένα παλιό τραγούδι που μου άρεσε πολύ και το άκουγα συχνά πέρυσι.. πάλι μου ξέφυγε μια μέρα εχθές και δεν το πήρα είδηση, μου την σπάει κάπως αυτό.
προσπάθησα σήμερα να δω το υπόλοιπο new moon αλλά μάταια, το διέκοψα στα 10 λεπτά..
απόψε θα δω με Εκείνη την αγαπημένη της ταινία, a walk to remember, από ότι είδα δεν νομίζω να μου αρέσει και πολύ αλλά δεν πειράζει η συντροφιά της είναι αρκετή, θα ήθελα να δω το Juno μαζί της, αν έχουμε χρόνο θα δούμε και τα δύο..
ευτυχώς που το μαγαζί δεν έχει ανοίξει ακόμα και μπορούμε και περνάμε χρόνο μαζί, γιατί όταν ανοίξει...

έχω έναν φόβο μέσα μου.. πως όλα θα διαλυθούν, ακόμα και όταν είναι κοντά μου δεν μου φεύγει αυτό το αίσθημα, ακόμα και τώρα εύχομαι να ήμουν αλλιώς
λίγο πιο αισιόδοξος

κοντά σου..

5 σχόλια:

  1. Μάλλον είσαι συνηθισμένος την μοναξιά. Θα σου λείψει κάποτε θα δεις.
    Το καλό θα έχεις Εκείνη να σε περιμένει.
    (όλα θέλουν λίγο καιρό προσαρμογής!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώστε τόσο δύσκολο σου είναι να δεις το new moon ε;Εδώ θα μου πεις εγώ παραδέχομαι ότι κόλλησα μόνο για το σέξυ βαμπιράκι...
    Το Τζούνο το αγαπώ,τρυφερότατο.Αυτή η γνώμη μου για τις ταινίες.
    Όσο για τα συναισθήματα,σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πέρασα πρόσφατα την ίδια φάση και είχα γράψει πως συνήθησα στα δύσκολα και στα εύκολα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο. Πρόσεχε μη χαλας τις στιγμές με τις αμφιβολίες και τους φόβους σου!Συνήθως τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ'όσο τα αντιλαμβανόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ok, Λοιπον το a walk to remember τυχαινει να ειναι αγαπημενη ταινια και δικια μου,(μεγαλη ιστορια, για το πως συνδεεται με την ζωη μου.) Να σου πω κατι ; Σταματα, να ανησυχεις, δεν υπαρχει λογος,παραμερησε, τους φοβους και ζησε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι αισθανόμουν κι εγώ κι εκείνος τον πρώτο καιρό που είμασταν μαζί.Είναι το αίσθημα της ανασφάλειας,το ότι ακόμη δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.Πόσες φορές έχεις καθίσει και την έχεις κοιτάξει και αναρωτιλεσαι "μα αυτό πράγματι είναι αληθινό;".Όσο θα περνάει ο καιρός και θα είστε μαζί(γιατί πρέπει και σας αξίζει!!!),τόσο θα σου φεύγουν αυτές οι σκέψεις.Ενίοτε θα εμφανίζονται ξανά,όταν θα εμφανίζεται και η απειλή άλλων ανθρώπων γύρω σας.Μην ανησυχείς!Όλα καλά θα πανέ.Απλά δε θες να χάσεις αυτό που έχεις.Θες να μείνει για πάντα.Έτσι αισθάνομαι κι εγώ!Καλως όρισες στο κλαμπ των αθεράπευτα ερωτευμένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @skeptikisti, πράγματι είμαι συνηθισμένος στην μοναξιά και όλο αυτό μου φαίνεται κάπως, όσο για το αν θα μου λείψει δεν το πολυπιστεύω :Ρ
    @mafalda, το juno είναι πραγματικά τέλειο, και Εκείνη το έχει δει, και εγώ αλλά τώρα θέλω να το δούμε μαζί.. θα είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία πιστεύω. έχεις δίκιο και στα δύο που μου λες για τα συναισθήματα, νοιώθω και εγώ έτσι, και τα πράγματα πραγματικά είναι πιο εύκολα από ότι νομίζουμε, θα προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό για το μέλλον :)
    @siren girl καταρχάς welcome:) γιατί στο προηγούμενο σχόλιο σου ξέχασα να σε καλωσορίσω :Ρ θα δω το a walk to remember και ελπίζω να μου αρέσει και εμένα! δεν ανησυχώ συνεχώς, απλά μερικές στιγμές.. που ελπίζω να γίνονται πιο σπάνεις όσο περνάει ο καιρός..
    @Κατερίνα όταν διάβασα το σχόλιο σου εκεί που λές, πόσες φορές την κοίταξα και σκέφτηκα αν όλο αυτό είναι αληθινό, τα έπαιξα :Ρ γιατί το έχω σκεφτεί και το έχω πει και φωναχτά αρκετές φορές.. γενικά όσα είπες με εκφράζουν, χαίρομαι που μπήκα στο κλαμπάκι σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή