Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

εχθές για κάποιον λόγο (λες και θέλουν λόγο αυτά) ήθελα πολύ να σε δώ.. η διάθεση μου ήταν πεσμένη και πίστευα πως αν σε έβλεπα όλα θα γινόντουσαν καλύτερα, είχα φτιάξει μέσα στο μυαλό μου και το σενάριο, πού θα σου ζητούσα να πηγαίναμε και τι ωραία που θα περνούσαμε.. πάλεψα με τον εαυτό μου να μην σε πάρω τηλ και να μην σου στείλω μήνυμα, προσπάθησα να κανονίσω κάτι άλλο με μια φίλη αλλά δεν βόλεψε και έμεινα εκεί να σκέφτομαι αν πρέπει να σε πάρω και τι να σου πω, ήξερα πως αν λύγιζα θα το θεωρούσα σαν μια ήττα μετά.. και επειδή εχθές ήταν από εκείνες τις άλλες στιγμές τις πιο σπάνιες που σκέφτεσαι κάποιον και εμφανίζεται με πήρες εσύ τηλ και είπες πως θα περνούσες
πόσο χαρούμενος..
ήρθες.. σου έβγαλα να φας και καθήσαμε σε ένα τραπεζάκι, όχι σε εκείνο που θα ήθελα αλλά δεν πειράζει, σε προβλημάτιζε το μέλλον σου, συζητούσαμε για τις επιλογές σου, σε γείωσα σε κάποια πράγματα και σου είπα πως καλύτερα να κυνηγήσεις κάτι ρεαλιστικό και να αφήσεις για λίγο τα όνειρα σου στην άκρη, δεν ξέρω τί ήθελες να ακούσεις.. σε κάποια φάση μας διέκοψε η επίσκεψη κάποιων γνωστών και ήθελα να τους σκοτώσω αλλά το ξεπέρασα.. φύγανε..στιγμές στιγμές ήσουν τόσο γλυκειά και όμορφη που πονούσα, πραγματικά πονούσα..
κλείσαμε μαζί και φύγαμε, να περπατάω κοντά σου μέσα στην νύχτα και να μιλάμε.... ήθελα η διαδρομή να ήταν κάποια χιλιόμετρα παραπάνω..
ήθελα να σου πω να συνεχίσουμε, να πάμε εκεί που σχεδίαζα από την αρχή αλλά δεν το έκανα, φοβήθηκα πως θα ήμουν υπερβολικός πως θα χαλούσα κάτι ήδη τέλειο με το να θέλω παραπάνω ή απλά φοβήθηκα το άκυρο, ποιος ξέρει..
σήμερα φυσικά γαμήθηκε το σύμπαν και σε ψιλομισώ αλλα οκ.. εχθές ήταν τέλεια :)

9 σχόλια:

  1. σε έχω πρήξει στα σχόλια ε;
    γράφεις συχνά και χαίρομαι γιατί μ αρέσει να διαβάζω μπλογκ που γράφονται ακόμα κι όχι παρατημένα.

    τι ζητάμε ρε κομμεντέιτορ, έναν τύπο να γράφει για μας όπως εσύ για Εκείνη ζητάμε αχ αδικία παντού!

    ΥΓ αυτό που το σύμπαν είναι το μόνο που δεν παύει ποτέ να γαμιέται επίσης αδικία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και δεν με έχεις πρήξει πάντα χριάζεται ένας αναγνώστης.. και εγώ έχω πέσει στο αμάρτημα της εγκατάλειψης του μπλογκ, τώρα γράφω πιο συχνά γιατί υπάρχει Εκείνη και το γράψιμο είναι πάντα μια διέξοδος.. για αυτό που λες πως θα θέλες κάποιον που να γράφει για σένα όπως εγώ για Εκείνη, έχω σκεφτεί πολλές φορες πως μπορεί να είμαστε Εκείνοι για κάποιους άλλους που σίγουρα θα έχουν τις ρομαντικές σκέψεις και ιδέες τους και απλά εμείς το αγνοούμε, τις μοναχικές τους σκέψεις χωρίς εμάς.. βέβαια η μαγεία είναι στο να συμπέσουν οι επιθυμίες..
      υ.γ το σύμπαν γαμιέται νον στοπ

      Διαγραφή
    2. κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέφτονται έτσι και δεν το ξέρουμε και μάντεψε ποιος φταίει που δεν το ξέρουμε αγαπητε...όποιος δεν το λέει!

      Μάλλον αυτό σκέφτηκα πολύ έντονα κάποια στιγμή στη ζωή μου κι άρχισα ξαφνικά να μην κρύβω ποτέ τα συναισθηματα μου και προφανώς έχω φάει χυλοπιτες αλλά δεν το μετανιώνω γιατί είναι πολύ πολύ ΠΟΛΥ καλύτερα απ το να αναρωτιέσαι. Η μία μάλιστα είνα και πρόσφατη και συνεχίζω να πιστεύω πως καλά έκανα, στο λεω για να μη νομίζεις πως είναι καμια απαρχαιωμένη θεωρία που έχω χρόνια να κάνω πράξη :Ρ

      Διαγραφή
    3. μετά την τελευταία μου εμπειρία ήμουν και είμαι της ίδιας άποψης μαζί σου, συμφωνώ πως είναι το καλύτερο.. αλλά.. (θα ερχόταν το αλλά) στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα που δεν γίνεται να το κάνω, τουλάχιστον δεν βλέπω τρόπο.. θα επηρεάσει και άλλους ανθρώπους που δεν θέλω να πληγώσω, θα επηρεάσει την δουλειά μας και την καθημερινότητά μας, είτε έχει αίσιο τέλος είτε όχι.. βρίσκομαι σε μια φάση που σκέφτομαι πως επειδή θέλουμε κάτι δεν σημαίνει ούτε πως πρέπει να το έχουμε ούτε πως πρέπει να το διεκδηκήσουμε, δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον κόσμο και ίσως είναι πολύ εγωιστικό να κάνω κάτι αδιαφορόντας για όλους και όλα

      Διαγραφή
    4. Τότε μπαίνεις στη διαδικασία να το ξεπεράσεις. Δε λέω δηλαδή να μη γράφεις ωραία πράματα· να γράφεις. Αλλά μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει σε μια λουπα χωρίς νόημα. :)

      Διαγραφή
  2. θα μου πεις βέβαια κοπελιά καλά και ψύχραιμα τα λες αλλά δεν πατάμε κουμπί και τέλος. Δίκιος θα 'χεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ψάξω στο google how to fall out of love with somebody :P

      Διαγραφή
    2. ορίστε, καποτε το γκουγκλ θα μας σώσει (ΝΟΤ).

      το κάναμε λιγο τσατ το comment section αλλά δε βαριέσαι.

      μάλλον ούτε εσύ βγήκες παρασκευή :Ρ

      Διαγραφή
    3. last comment για να μην γίνει τσατ :P αν υπάρχει μια περίπτωση να σωθούμε οι μηχανές θα μας σώσουν, έστω και με το ζόρι.. όχι δεν βγήκα παρασκευή αλλά οι μέρες έτσι και αλλιώς έχουν χάσει το νόημα τους με την δουλειά.. το μόνο που ζητάω είναι ξεκούραση :P

      Διαγραφή