Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

random thoughts και instagram

πλησίαζε η μέρα στο τέλος της και πήγε κάπως καλύτερα από ότι αρχικά φαινόταν, ένα ωραίο τραγούδι έπαιζε στο ράδιο, 80'ς φυσικά..  σκέφτηκα για λίγο πως τα πράγματα δεν είναι και άσχημα, δεν είχα κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, η δουλειά είχε πάει καλά.. άκουγα ωραία μουσική και ήμουν ελεύθερος να κάνω ότι ήθελα, ένιωσα ευχάριστα για λίγο.. μετά κάθησα να πιω καφέ και άνοιξα το τηλέφωνο μου και μπήκα στο ίντερνετ και όπως είναι το συνήθειο μου μπήκα fb και instagram, το οποίο instagram έχει γεμίσει γάτες.. γιατί κάνω like σε παρόμοιες εικόνες.. φυσικά η αίσθηση ευφορίας που ένιωθα ήταν καταδικασμένη να διαρκέσει λίγο γιατί είδα μια φώτο που έκανε λάικ Εκείνη και δεν ήταν τπτ σπουδαίο αλλά οι συνδέσεις που έκανε το μυαλό μου με έκαναν να μαυρίσω αμέσως..
φεύγοντας από την δουλειά το μυαλό μου επέστρεφε συνεχώς σε αυτή την αλλαγή της διάθεσης μου, το γιατί να έχω δεμένη την ευτυχία η την ευχαρίστηση μου με κάποιον έξω από τον εαυτό μου, η πιο απλή απάντηση είναι γιατί αυτήν την περίοδο νιώθω όπως νιώθω αλλά και πάλι..
πίστευα πως μεγαλώνοντας όλα αυτά θα γινόντουσαν πιο εύκολα αλλά δεν μπορώ να βρω πολλές διαφορές με τον νεότερο εαυτό μου

2 σχόλια:

  1. αυτή την υποψία ότι η επιρροή του έρωτα στη διάθεσή μας δεν αλλάζει με την ηλικία την έχω κι εγώ... εσύ επιβεβαιώνεις δηλαδή ε; Μαλακία παίχτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι.. θυμάσαι το βιντεάκι με τον λούι; misery is wasted on the miserable? ταιριάζει και εδώ.. προσπάθησα χθες να το εφαρμόσω και να πω πως έχω έστω αυτήν την ερωτική μελαγχολία, αυτό το sweet nugget of love αλλά μπα.. αυτό που έχω κόβει από όπου και αν το προσεγγίσω :P

      Διαγραφή