Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

νουντλς με γεύση μανιτάρι

άκουσα το όνειρο στο κύμα το απόγευμα και σε θυμήθηκα, όχι πως σε ξεχνάω και ποτέ, απλά εκείνη την στιγμή σε σκέφτηκα πιο έντονα..
βλέπω μια φώτο σου στο ινσταγκραμ, είσαι κάπου στο λιμάνι, είναι νύχτα και πίσω σου είναι τα φώτα από την απέναντι πλευρά της πόλης, σκέφτηκα μια φορά που πήγαμε βόλτα εκεί και είπες να βγάλουμε μια φώτο αλλά δεν ήθελα και δεν βγάλαμε, ήμουν βλάκας.. ήταν καλοκαίρι και απόγευμα, νομίζω Κυριακή.. τότε πρέπει να είχα παρατηρήσει για πρώτη φορά πως μπορεί να είσαι δίπλα αλλά οι κουβέντες μας σαν να ταξίδευαν χιλιόμετρα για να φτάσουν, μία απόσταση, ένα τοίχος και ξαφνικά μια ρωγμή μια λέξη, μια ματιά στην αλήθεια σου
τρώω κάτι έτοιμα νουντλς με γεύση μανιτάρι, πάντα μου αρέσουν τον χειμώνα.. πολύ πρόσφατα ανακάλυψα τον σωστό τρόπο για να ανοίγεις το φακελάκι με το λάδι και κάθε φορά που το ανοίγω τώρα σωστά απορώ με τον παλιό εαυτό μου, πως παιδευόταν..

7 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Commentator,

    Διάβασα την πρώτη ανάρτηση και μετά κι άλλη, κι άλλη, κι άλλη... Κόλλησα. Με πήγαν πίσω σε μία εποχή παρόμοια... Κι αυτό που λες με τις κουβέντες που ήταν σαν να ταξίδευαν χιλιόμετρα για να φτάσουν, πόσο αληθινό...

    Καλώς σε βρήκα!
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά! Καλωσήρθες :) πόσο τυχερή που έχεις να διαβάσεις τόσες πολλές όμορφες αναρτήσεις.. Σε ζηλεύω κάπως :p

      Διαγραφή
  2. νομίζω οτι το να απορούμε με το πώς παιδευόταν ο παλιός μας εαυτός δεν εξαντλείται στο άνοιγμα των noodles. Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα αλλά είναι και αυτό ένα θέμα :p κάτι τόσο προφανές που όμως δεν μπορείς να αντιληφθείς..

      Διαγραφή
    2. Παιδιά, ενημερώστε με σας παρακαλώ, πώς ανοίγει το φακελάκι με το λάδι; Είμαι ο παλιός σας εαυτός.

      Διαγραφή
    3. :P μία από τις 4 γωνίτσες είναι διαφορετική αν το κοιτάξεις προσεκτικά θα το καταλάβεις, ο θαλαμίσκος που έχει το λάδι μέσα επεκτείνεται σε μία από τις γωνίες και σχηματίζει κάτι που μοιάζει με μικρό αυλάκι, κόβεις εκεί και μετά μπορείς να το ζουλήξεις και να βγάλεις σχεδόν όλο το λάδι, ενώ αν κόψεις όπου να ναι, πάντα μένει κάποιο λάδι μέσα.. αυτά.. :)

      Διαγραφή
    4. Η ζωή μου άλλαξε για πάντα, ευχαριστώ σοφοί μου φίλοι.

      Διαγραφή