Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

η πρόκληση

απόψε δεν θα έγραφα ποστ και θα το άφηνα για αύριο, αλλά κάτι δεν μου καθόταν καλά οπότε γράφω:Ρ
ο Jubei είναι εν μέρει σκυλάκι γιατί μου φέρνει ένα μπαλάκι το οποίο εγώ πετάω και αυτός το φέρνει πίσω και εγώ το ξαναπετάω και αυτός το φέρνει πίσω και ούτω καθεξής..
σήμερα στην δουλειά βρέθηκα αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση, κάτι που έθεσε την φήμη (που μόνος μου καλλιέργησα)μου υπό αμφισβήτηση.. ευτυχώς (αν και δεν υπήρχε αμφιβολία) το κατάφερα και την αντιμετώπισα με ιδιαίτερη επιτυχία.. οι λεπτομέρειες είναι ασήμαντες αυτό που μετράει είναι ότι τα κατάφερα. (και βρήκα και τον τίτλο της σημερινής ανάρτησης μόλις τώρα!)
μέρος δεύτερο
υπάρχει ένα γνώρισμα του χαρακτήρα μου που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ελάττωμα. το ίδιο αυτό γνώρισμα με κάνει να μην μπορώ να το χαρακτηρίσω ως τέτοιο.. πιστεύω πως πάντα είμαι σωστός! και αυτό με κάνει να προσπαθώ να αλλάξω τους άλλους γύρω μου και να τους κάνω να έρθουν πιο κοντά στις δικές μου ιδέες, φυσικά σπάνια (για να μην πω ποτέ) τα καταφέρνω και αυτό με δυσαρεστεί.. υπάρχει πιθανότητα να είμαι πάντα σωστός; (εγώ πιστεύω ναι:Ρ) δεν μπορώ να βλέπω τους γύρω μου να κάνουν πράγματα που θεωρώ βλακείες και που δεν ταιριάζουν στα πιστεύω μου με πιάνει τρέλα.. η οποία είναι ανάλογη με το πόσο με ενδιαφέρει ο καθένας
το τέλος
υπάρχει μία σύνδεση ανάμεσα στα δύο μέρη.. ξέρω πως δεν είμαι πάντα σωστός, μακάρι να μπορούσα να αλλάξω.

6 σχόλια:

  1. Θεωρώ ότι όλοι το έχουμε αυτό, είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό... Όλοι θέλουμε οι άλλοι να βλέπουν τα πράγματα με τη δική μας οπτική,και θυμώνουμε όταν δεν γίνεται..

    Μάλλον πρέπει να είναι κάτι έμφυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα άφηνες να περάσει μέρα χωρίς ποστ; Ντροπή!
    Ναι, όλοι θέλουμε να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο μας... οι εγωιστές όμως λίιιγο περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kevin είσαι πολύ πρωινός τύπος! 9:31 π.μ ! είναι στην ανθρώπινη φύση μας λοιπόν... οπότε τι να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sognatrice, δεν θα άφηνα μέρα να περάσει χωρίς να γράψω ποστ!! δεν γίνεται αυτό.. ακόμα και σήμερα το πρωί να έγραφα η ημερομηνία θα ήταν ίδια.. αυτό είναι το καλό που γράφω τις αναρτήσεις μετά τις 12 το βράδυ.. λοιπόν ο εγωισμός είναι μια παρεξηγημένη έννοια, πάντως ναι στην συγκεκριμένη περίπτωση μεγενθύνει το "πρόβλημα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι και να φανταστείς στη Γαλλία ήταν 8.31... Εμ, αμα σε ταλανίζει πυρετός που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, τί να κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κέβιν πολύ άγριες ώρες.. για τον πυρετό σου είπα.. είναι καλό! (οκ πλάκα κάνω:Ρ, πάρε κανένα αντιπυρετικό και περαστικά σου) πάντως εγώ περιμένω πως και πως να αρρωστήσω και να έχω πυρετό μήπως και δω τίποτα οράματα.. κάποια μέρα πρέπει να γράψω κάποιο ποστ για τις έμμονες ιδέες που είχα μια φορά που ανέβασα πυρετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή