Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

θέλω να κοιμηθώ


Lost night σήμερα, αλλά πριν λίγα λεπτά τέλειωσα το επεισόδιο και δεν υπάρχει δυστυχώς χρόνος να κάνω το review μου..! υποθέτω πως θα το κάνω αύριο.. λίγα λόγια μόνο, ή σημειώσεις για να μην τα ξεχάσω.. το επεισόδιο καταρχήν ήταν πολύ καλό, πολύ καλύτερο από ότι περίμενα και πολλά πράγματα έγιναν.. ο Σαγίντ τελικά ήταν ενδιαφέρων.. αυτό που δεν μου άρεσε ήταν οι Άλλοι και ο Ναός, πραγματικά μοιάζουν αυτοί οι Μυστηριώδεις Άλλοι, που υποτίθεται κατέχουν τα μυστικά του νησιού να μην είναι τίποτα άλλο παρά τυχαίοι.. φερμένοι στο Νησί για κανέναν ιδιαίτερο ρόλο.. δεν γνωρίζουν τίποτα και είναι ασήμαντοι γενικά.. δεν έχουν κανένα δικό τους τρόπο ζωής ιδιαίτερο, κανέναν πολιτισμό τίποτα.. απλά φοράνε παλιά ρούχα και περιφέρονται με όπλα (που δεν μπορούν να τους προστατέψουν κιόλας) χωρίς λόγο, μέσα στην βρωμιά σαν άθλιοι πειρατές τεσπά τεσπά.. ελπίζω κάτι να γίνει και να υπάρχει τελικά κάτι σπουδαίο σε αυτό το νησί γιατί θα τρελαθώ τελείως.. η πορεία ήταν θαυμάσια και μου πρόσφερε πολλές συγκινήσεις αλλά και το τέλος πρέπει να είναι αντάξιο και επίσης να έχει κάποιο νόημα.. όλα όσα συνέβησαν πρέπει να σημαίνουν κάτι και να μην είναι τυχαία, αν όχι για τίποτα άλλο, για τα 6 χρόνια από την ζωή μου που παρακολουθώ την σειρά!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST:)

το Τζουμπάκι κοιμάται ήσυχο ήσυχο σαν καλό γατάκι και δεν το νοιάζει τίποτα!

λοιπόν.. σήμερα στην δουλειά έγινε κάτι απίστευτο..! εκεί που δούλευα ήσυχος και αφοσιωμένος άκουσα μια φωνή από πίσω μου να λέει το όνομα μου, η φωνή φάνηκε γνωστή αλλά αποκλείεται να ήταν αυτή γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εκεί! γύρισα και ήταν αυτή! απίστευτο.. δεν το χωρούσε το μυαλό μου, μα πώς;;; η πιό αγαπημένη μου φίλη, που είχα κάτι μήνες να δω και μένει σε άλλη πόλη ήταν εκει.. χωρίς να ειδοποιήσει χωρίς τίποτα, πραγματικά χάρηκα τρομερά πολύ, ακόμα και όταν έφυγε ήμουν τόσο χαρούμενος που παραλίγο να τα κάνω όλα σκατά, ευτυχώς ήταν και άλλοι τριγύρω και έσωσαν την κατάσταση.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και επίσης αν τύχει να διαβάσει αυτό το ποστ, και για να τονώσω των εγωισμό της:Ρ ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.. την είδα.. και χάρηκα όσο ένας διψασμένος που αντικρίζει όαση στην έρημο (όχι την Τακλαμακαν)

τόσο ξένη σε αυτό το περιβάλλον.. μακάρι να μπορούσα να πετάξω την στολή(μια μορφή hazmat suit που μοιάζει με την στολή της εικόνας) και να σηκωθώ να φύγω.. τεσπά τεσπά..


σε κάτι άλλο τώρα...

απόψε μίλησα και πάλι με κάποια (που δεν είναι Εκείνη) είναι μερικές μέρες τώρα που το κάνουμε και τείνει να καθιερωθεί.. απόψε στο MSN, για πρώτη φορά, σε αυτές τις συνομιλίες είμαστε τόσο διαφορετικοί και οι δύο από αυτό που είμαστε έξω από αυτές [ωραία διατύπωση:Ρ(αυτό ήταν ειρωνία)] είμαι τόσο παρανοικός που ψάχνω να βρώ το νόημα τους, λες και δεν μπορείς απλά να μιλάς με κάποιον χωρίς να υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από την ίδια την συνομιλία, το ότι ψάχνω να βρώ νόημα ίσως σημαίνει κάτι αλλά ίσως να μην σημαίνει και τίποτα, αναρωτιέμαι αν είναι η αρχή ή αν είναι το τέλος η μήπως είναι κάτι περαστικό χωρίς καμιά σημασία.. θα ήθελα να ξέρω.. μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει και θα δείξει αλλά ίσως τότε είναι αργά

οκ.. μπορεί να γράφω και βλακίες.. μακάρι να είναι αληθινή

η ώρα είναι 5 και 22.. μπορείτε τώρα να δείτε πόση ώρα που πήρε να γράψω τα παραπάνω.. τώρα είναι και 23.. και πρέπει να κοιμηθώ γιατί πρέπει να ξυπνήσω σε 5 ώρες περίπου.. :(((((( όλο νυστάζω.. πότε θα κοιμηθώ;;;;;;;;;;;;;;

1 σχόλιο: