Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

sweet honey bee

αύριο είναι Lost night και το επεισόδιο θα είναι από ότι είδα αφιερωμένο στον Σώγιερ... οι sneek peeks που παρακολούθησα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες και το επεισόδιο μάλλον θα αποκαλύψει μερικά πράγματα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τζέικομπ, ελπίζω να μάθουμε και λίγα περισσότερο για το σχέδιο του Σωσία, δεν πιστεύω να πάρουμε απαντήσεις στο ποιος είναι ή στο που θέλει να πάει αλλά κάποιες απαντήσεις θα πάρουμε σίγουρα.. αφήνω τις εικασίες όμως εδώ γιατί όσο τα σκέφτομαι τρελαίνομαι. θέλω να μάθω τα πάντα και δεν μπορώ να περιμένω!!
πλησιάζει το Πάσχα και το περιμένω πως και πως.. αυτές οι τρεις μέρες που θα κλείσουμε θα μου κάνουν πολύ καλό..
το διάβασμα του Εκκρεμούς προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς.. μάλλον το νήμα είναι πολύ μακρύ:Ρ
την αισθηματική αγωγή την παρέδωσα στον νόμιμο ιδιοκτήτη της έχοντας διαβάσει μόνο το ένα μέρος από τα δύο.. και το αναφέρω γιατί είμαι απαράδεκτος.. για κάποιον λόγο δεν με τράβηξε το βιβλίο αυτό, έπρεπε όμως να το διαβάσω όπως και να έχει.. δεν κατάφερα καν να φτάσω στο σημείο που υπάρχει το απόσπασμα που έγραψα σε άλλο ποστ και ήταν εκείνο που με έκανε να θέλω να το διαβάσω εξαρχής.
απαράδεκτος..
αυτά για απόψε.. πάω να ακούσω τα τραγούδια από το Juno (το έχει δει κανείς;;;;;;;;) για να με χαλαρώσουν όπως πάντα και να κοιμηθώ coz αύριο είμαι πρωί!

1 σχόλιο: